Pan likwidator zasłużył szpital na 1200000 w pół roku???No to pięknie"kwitnie" Piotrkowska służba zdrowia. Brawa dla starostwa!
Odpowie przed sądem za niegospodarność ??? To nasze, TWOJE pieniądze
Cytaty z tekstu sponsorowanego w bieżącym numerze "Tygodnia Trybunalskiego":
Sukces goni sukces, tylko skąd ten milion z ogonkiem długu i czemu pacjenci pozbawieni byli, a w niektórych przypadkach nadal są pozbawieni, podstawowej opieki zdrowotnej? Umknęło mi coś z tej urzędniczo-biznesowej mowy-trawy, czy po prostu jestem za gupi na to wszystko? A jak na te sukcesy zapatrują się pacjenci?
Każdy likwidator ciągnie w swoja stronę i co się tak dziwicie a żeby dobrze zarządzać wcale nie trzeba byc ekonomistą czy mieć studia a zwyczajnie trzeba mieć głowę i być gospodarnym człowiekiem i nie myśleć ile skroję dla siebie
Nie wiem czy to się sprawdzi ale pogłoski mówią ze Ela Ościk ma być nowym Dyrektorem;-) oczywiście PSL
Pan Janusz nigdzie nie ucieka, pan Janusz wprowadzi system zarządzania jakoscą:)))) JAKOŚCIĄ ;)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!